El parany de medusaISBN: 84-92408-58-8

10,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.
Traducció de Sabine Dufrenoy. Sembla que Satie va concebre aquesta obra – que anticipa el teatre dadaista dels anys vint i fins i tot el teatre de l’absurd dels cinquanta – a finals del segle XIX, durant l’època en què va col·laborar amb l’humorista de Montmartre Jules Dépaquit. Però no fou fins al 1913 quan va reprendre la feina, reduint el primer treball de cinc actes en un de sol. Aquest mateix any va fer una representació privada a casa del compositor i crític Roland Manuel, però no fou fins al 1921 quan l’obra va ser representada al Teatre Michel, durant una sessió de teatre buffo organitzada per l’actor i director de teatre Pierre Bertin. Personatges: Baró Medusa (rendista molt ric), Policarp (criat), Astolf (promès de Rínxol), Rínxol (filla de Medusa).
Satie, Erik
84-92408-58-8

Ficha técnica

Editorial
Arola Editors

16 otros productos en la misma categoría: