• Precio rebajado

Una història catalana



ISBN: 84-15-24857-1

12,00 €
11,40 € 5% de descuento
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock

 

Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso

 

Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.

 

Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

Una història catalana, Premi Butaca 2011 al millor text teatral de la temporada, és un relat ambiciós que recorre vint anys de la història del nostre país, aproximadament des de l'inici de la transició fins a la Barcelona postolímpica. Una peça trepidant que transcorre a cavall entre dues línies argumentals. La primera ens situa en un poble mig abandonat, perdut en una muntanya dels Pirineus. Allà una família resisteix, aïllada de la resta de veïns, les pressions per marxar del poble. Una família caiguda en desgràcia i amb una llegenda al darrere: la pràctica de la bruixeria.
La segona línia argumental ens situa al barri de La Mina, a la perifèria de Barcelona, i relata l'ascens meteòric d'un noi que passa de vendre heroïna i robar cotxes als setze anys a convertir-se en un empresari de dubtosa legalitat i a acabar com a propietari d'una immobiliària agressiva i ambiciosa.
Totes dues històries s'entrelliguen i barregen per acabar pintant un fresc de Catalunya i de nosaltres mateixos. De qui som, d'on hem arribat i de tot el que hem deixat pel camí. Al cap i a la fi, Una història catalana.

Arola Editors. 


Personajes Obra 1

Personajes10
Hombres4
Mujeres6
84-15-24857-1

Ficha técnica

Editorial
Arola Editors
Personajes
10
Personajes Masculinos
4
Personajes Femeninos
6

16 otros productos en la misma categoría: