CriaturesISBN: 84-9930-334-X

7,95 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


 

Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso

 

Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.

 

Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

Criatures proposa una visió àcida i insolent de la infància i, per extensió, de l'adultesa. No és un tractat de pedagogia ni un reguitzell de records nostàlgics, sinó que en la seva condició de comediants, T de Teatre volen riure's de les situacions més difícils: mares que odien els fills o decideixen utilitzar-los per superar els seus traumes, nens perduts en un món que no entenen i desconcertats pels vicis i pecats de la societat en què viuen, etc. Criatures consta de quinze escenes, que mostren la terrible distància que separa, de vegades, els grans dels petits.T de Teatre va ser creada el 1991 per cinc actrius tot just graduades a l'Institut del Teatre de Barcelona. El seu primer espectacle, Petits contes misògins (1991), va ser guardonat amb el Premi de la Crítica de Barcelona a la millor revelació teatral de la temporada. El 1994 van estrenar Homes!, obra publicada per Edicions 62 i representada durant més de 850 funcions. Criatures, que ara incorporem a labutxaca, es va estrenar a Buenos Aires l'abril de 1998, i mesos més tard a Barcelona, amb gran èxit de crítica. La seguiren la telecòmedia Jet lag, que constà de 81 capítols al llarg de les sis temporades emeses, i els espectacles Això no és vida! (2003), 15 (2006) i Com pot ser que t'estimi tant (2007). Delicades (Edicions 62, 2011), amb text d'Alfredo Sanzol, és el darrer espectacle que han representat.

 

 

 

El autor de CRIATURES T Teatre Butxaca ED.62 es Serbi ... [et Al.] Belbel Colsado, el libro está escrito en Catalán y su encuadernación es Rústica. Esta publicación tiene noventa y seis páginas.

La obra CRIATURES T Teatre Butxaca ED.62 forma parte del catálogo de labutxaca. En 2008 dicha editorial comenzó su primera singladura en Barcelona. El catálogo de labutxaca asciende a más de 870 títulos. La editorial es parte de Grup 62 junto a Santillana Canarias, El País-Aguilar, Taurus, Santillana Français, Alfaguara entre otros. Labutxaca tiene publicaciones sobre todo de Infantil Y Juvenil, Socilogía, Psicología, Historia, Autoayuda Y Superación Personal entre otras. El catálogo de la editorial cuenta con las siguientes colecciones: La Butxaca y Lb Premium. Pilar Senpau, Moisès Broggi, Stephen Covey, Salvador Espriu y Asa Larsson son algunos de los autores que han publicado en labutxaca.


Personajes Obra 1

Personajes4
Hombres0
Mujeres4
T de Teatre
84-9930-334-X

Ficha técnica

Editorial
GrupoPublicep
Personajes
4
Personajes Femeninos
4

16 otros productos en la misma categoría: