• Precio rebajado

La rosa tatuada



ISBN: 84-941919-9-3

12,00 €
11,40 € 5% de descuento
Impuestos incluidos
Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso

 

Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.

 

Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

Idioma; catalán.

En la comunitat siciliana d’una petita població nord-americana no gaire lluny de Nova Orleans, Serafina delle Rose espera el seu marit, transportista. Ben aviat sabrem, però, que l’home ja no tornarà. 
Aquesta mort violenta és el punt de partida de La rosa tatuada. A partir d’aleshores, Serafina es reclourà a casa seva, amb la intenció de guardar un dol rigorós per un amor que creu pur i irrepetible. Tot i així, les ombres de l’engany i la mentida s’aniran fent cada cop més grans, i finalment els intents d’aïllar-se del món, tancant la casa amb pany i forrellat, toparan amb un renaixement inesperat del seu propi desig, que conduirà Serafina a un violent xoc entre les rigideses del seu entorn i la seva nova i exuberant sensualitat.
Amb La rosa tatuada, Tennessee Williams s’endinsa de ple en les contradiccions d’una època que encara ressonen en algunes ferides de la nostra societat, i que retrata el que ell mateix consideraria «l’element dionisíac de la vida humana, el seu misteri, la seva bellesa, la seva transcendència».

Personajes Obra 1

Personajes+20
Hombres9
Mujeres14
84-941919-9-3

Ficha técnica

Editorial
Arola Editors
Personajes
+20
Personajes Masculinos
9
Personajes Femeninos
14

16 otros productos en la misma categoría: