Noel Road 25: a genius like usISBN: 84-89826-36-6

4,30 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.
Vaig conèixer en Carlos fa un parell d´anys. Em va dir que era un autor de teatre i que havia escrit una obra que tenia com a línia argumental les últimes hores de la vida de Joe Orton, l´escriptor britànic assassinat pel seu company el 1967. Li vaig cometar que tenia bastants coneixements sobre Orton perquè el meu pare, que és escriptor, tenia molts amics comuns amb en Joe, i ells li havien explicat coltes anècdotes divertides. També li vaig dir que havia estudiat les obres i els diaris d´Orton mentre era a la Universitat i n´havia vist muntades la major part d´obres. A partir d´aquella conversa em vaig començar a implicar en el projecte, i el Carlos em va fer arribar la seva obra el més ràpid possible. La primera cosa que em va captar l´atenció va ser el títol -no tan sols, perquè és en anglès, sinó pel joc de paraules qeu hi conté. Amb A genius like us, mescla el singular amb el plural que això ja és una metàfora fantàstica de la relació entre Joe i en Kenneth que eren com "un" encara que només un d´ells podia créixer i prosperar. A genius -un dot singular- compartit entre els dos.
84-89826-36-6

Ficha técnica

Editorial
Aadpc

16 otros productos en la misma categoría: