Mireu-vos als ullsISBN: 84-89826-33-1

4,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.
"Mireu-vos als ulls" no és només una peça teatral, és una invitació a conèixer l'altre i a reflexionar sobre un mateix. Més enllá dels personatges i de les situacions que viuen, "Mireu-vos als ulls" ens convida a fer un exercisi molt útil per a la convivència. El dia a dia ens proposa contínuament mirar els alls d'aquella persona que tenim davant per intentar conèixer-la, i viceversa, però al fer aquest exercisi no podem oblidar fer el d'introspecció interior, és a dir, mirar-nos cadascú de nosaltres la nostra pròpia mirada.
84-89826-33-1

Ficha técnica

Editorial
Aadpc

16 otros productos en la misma categoría: