Vida d’heroisISBN: 84-89826-31-5

4,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.
[...] Quan sembla que el text ja no aixecarà el vol, quan tenim la sensació d’haver-nos quedat atrapats en aquest sorramoll de la quotidianitat, hi ha alguna cosa que ens alerta: una repetició insistent que ratlla la bogeria; un esbojarrament del diàleg que ens avisa que aquí està passant alguna cosa, alguna cosa extraordinària... Jo diria que és aquest el camí que ha escollit en David Nel·lo per jugar amb la realitat. (Extracte del Pròleg de Francesc Nel·lo)
Nota biogràfica
David Nel·lo (Barcelona, 1959) ja té publicada un bona colla de llibres per als quals ha rebut diversos premis. Ha escrit contes i novel·les per al públic infantil, juvenil i adult. Aquest és el seu primer text dramàtic.
84-89826-31-5

Ficha técnica

Editorial
Aadpc

16 otros productos en la misma categoría: