El setge de LeningradISBN: 84-92408-25-1

10,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

Estimades Natàlia i Priscil·la, He sabut que torneu a remoure el vostre castell de cartes. Sou dues velles dames tossudes! ¿Per ventura encara creieu que té sentit emprendre un altre cop aquest absurd viatge a enlloc, teixir aquesta inútil xerrameca esquitxada de consignes ràncies, remoure papers polsegosos a la recerca d’una obra que mai no va ser estrenada, defensar un altre cop un teatre amenaçat de ruïna, assetjat per rates, corcs, goteres... i especuladors? Personatges: Natàlia i Priscil-la (dues dones d'una certa edat).

84-92408-25-1

Ficha técnica

Editorial
Arola Editors

16 otros productos en la misma categoría: