• Precio rebajado

Sala Beckett 20 anys



ISBN: 84-92408-99-5

30,00 €
28,50 € 5% de descuento
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock

 

Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso

 

Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.

 

Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

El llibre Sala Beckett. 20 anys és un recorregut per la història d'aquest petit teatre de Barcelona; les seves produccions, les seves activitats, la programació de les diferents temporades, els professionals que hi han participat i, sobretot, el paper que ha jugat com a espai motor de la dramatúrgia contemporània a casa nostra.
És un llibre que ha de servir de presentació, memòria i testimoni de tota l'activitat que s'ha dut a terme en aquests vint anys, però que també ha de servir com a carta de presentació d'una filosofia, una manera d'entendre el teatre, que té vocació de futur i, sobretot, una marcada vocació d'incidència en el panorama cultural del nostre país.
El Llibre Sala Beckett. 20 anys és alhora un objecte d'interès documental en ell mateix (amb material gràfic i fotogràfic abundant) i de caràcter reflexiu sobre la història més recent del teatre contemporani a Catalunya, gràcies als comentaris del periodista Eduard Molner que obren cada capítol.
El llibre s'estructura per temporades, tal i com es programen els teatres habitualment, i incorpora el llistat exhaustiu de tots i cadascun dels espectacles programats a la Sala Beckett des de la seva fundació. Material gràfic i fotogràfic acompanya la informació sobre alguns espectacles (reproduccions de programes de mà, cartells, fotografies d'espectacles, etc).
Cada temporada té, doncs, el llistat de la programació amb alguns destacats i amb un comentari incial d'Eduard Molner, per situar el lector i perquè serveixi de guia de lectura des d'un punt de vista històric i periodístic.
També s'hi reflecteix l'esperit de fusió permanent entre els àmbits de l'experimentació, la formació de nous creadors i l'exhibició d'espectacles, específic de la Sala Beckett, amb al·lusions constants a les activitats divulgatives i formatives programades els primers anys de forma paral·lela i darrerament en l'àmbit de l'Obrador de la Sala Beckett.
El llibre inclou també alguns documents textuals importants com els manifestos fundacionals d'El Teatro Fronterizo.

84-92408-99-5

Ficha técnica

Editorial
Arola Editors

16 otros productos en la misma categoría: