Teatres de Barcelona, un recorregut urbàISBN: 84-7246-097-5

16,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

A finals del segle XVI aparegué a la Rambla la Casa de les Comèdies, primer recinte teatral de Barcelona que amb el temps esdevindria el Teatre Principal, màxim rival del Gran Teatre del Liceu inaugurat el 1847.

A partir d’aleshores el fet teatral prosperà a Barcelona de manera decidida. Emplaçats primerament a l’àrea d’influència de la Rambla, els teatres s’estendrien al passeig de Gràcia i a la plaça de Catalunya.

Cap a la fi del segle XIX arrelaren al Paral·lel, un espai on coincidiren realitats socials ben diverses mentre, el públic burgès, trobà refugi als teatres de la Gran Via. Paral·lelament als barris populars prosperà el teatre d’ateneu fruit de la devoció escènica dels barcelonins.

El propòsit d’aquest llibre és resseguir la Rambla, el passeig de Gràcia, la plaça de Catalunyael Paral·lella Gran Viaels barris..., a la recerca de vestigis i presències teatrals. Un itinerari a través de la nostra ciutat que ens durà fins a la realitat actual. T’animes a seguir-nos?

84-7246-097-5

Ficha técnica

Editorial
Alberti Ediciones

16 otros productos en la misma categoría: