I tornarem a sopar al carrer - Una Indígena els va guiar a través de les muntanyesISBN: 84-947579-3-8

15,00 €
Impuestos incluidos
En un temps en què ens estem quedant sense pobles, carrers i cases. Un poble amb el ressò d’una mar que segueix estant a la vora.
Cantidad
No hay suficientes productos en stock


  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

I tornarem a sopar al carrer naix de les converses amb moltes veïnes i veïns del Cabanyal, converses nostres però també d’altres reunides en llibres i audiovisuals tot al llarg dels darrers anys. Veïnes i veïns que sempre han cedit generosament les seus veus i que ara, a més cediran la seua presència a l’escenari. Tots junts parlarem del seu present, des del seu passat i cap al seu futur.

El Cabanyal és un micromón al costat de la ciutat. La seua gent, poliedre de mil cares, batega amb orgull la seua diferència, un sentiment de poble que resisteix l’amenaça de l’extinció. El Cabanyal és l’essència d’allò que per a cadascú pot significar el seu poble, el seu carrer, la seua casa... En un temps en què ens estem quedant sense pobles, carrers i cases. Un poble amb el ressò d’una mar que segueix estant a la vora.

 I una indígena els va guiar a través de les muntanyesUn viatge en el València Bus Turístic sense conductor ni combustible, amb les rodes punxades i amb arena de la Patacona al motor. Al volant, una intrèpida indígena ens conduirà fins a la muntanya més gran del món.

84-947579-3-8

Ficha técnica

Editorial
Alupa

16 otros productos en la misma categoría: