CurrículumISBN: 84-7660-379-7

7,95 €
Impuestos incluidos
Cantidad
Últimas unidades en stock

  • Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso
  • Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra. Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.
  • Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones. Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

Pasqual Alapont a més de la seua trajectòria com a dramaturg, ha desplegat una notòria activitat en el camp de la literatura juvenil. Carles Alberola, actor i director d´escena, ha estrenat amb un gran èxit de public i de crítica obre com Estimada Anuchka, Hau!, O tu res i Mandíbula afilada.

Carles ha viscut una part de la seua vida emmirallat pels èxits del seu company Enric. Tant si era en els estudis com perseguint dones, el seu amic era sempre el model a seguir. Fins i tot, si fem cas del que conta Carles, aquest heroi era capaç, jugant al futbol, de crear efectes que haurien deixat bocabadat el mateix Maradona. Passats els anys, però, Carles ha descobert també l'altra cara del seu mite, una cara més humana que ara ens exposa amb tendressa i un humor corrosiu.

84-7660-379-7

Ficha técnica

Editorial
Bromera

16 otros productos en la misma categoría: