Joan, el CendrósISBN: 84-7660-410-6

8,50 €
Impuestos incluidos
Cantidad
No hay suficientes productos en stock

 

Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso

 

Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.

 

Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

No heu desitjat mai tenir un físic diferent? Això li passa a Joan quan, l'últim dia del curs en l'institut, intenta per tots els mitjans dir-li a una companya de classe que l'estima. Tan difícil li resulta que necessitarà l'ajuda d'una fada molt particular per a fer que confie en ell mateix i que es mostre tal com és.emàtica: quotidianitat i realisme, humor, autorealització del protagonista, protagonistes col·lectius (la colla), problemàtica psicològica, amistat/amor, col·laboració, solidaritat, respecte a la diversitat, esforç i afany de superació.

temàtica: quotidianitat i realisme, humor, autorealització del protagonista, protagonistes col·lectius (la colla), problemàtica psicològica, amistat/amor, col·laboració, solidaritat, respecte a la diversitat, esforç i afany de superació.

No heu desitjat mai tenir un físic diferent? Això li passa a Joan quan, l'últim dia del curs en l'institut, intenta per tots els mitjans dir-li a una companya de classe que l'estima. Tan difícil li resulta que necessitarà l'ajuda d'una fada molt particular per a fer que confie en ell mateix i que es mostre tal com és.

 

84-7660-410-6

Ficha técnica

Editorial
Bromera

16 otros productos en la misma categoría: