• Precio rebajado

Búfals/ Lleons/ Girafes



ISBN: bufals

11,00 €
10,45 € 5% de descuento
Impuestos incluidos
La trilogia Girafes, Lleons i Búfals es vesteix de faula per repassar els canvis que ha sofert Barcelona des dels anys del franquisme fins a l’actualitat. Una mirada emotiva d’una realitat urbana propera, observada des d’un cert voyeurisme no mancat de fascinació i empatia. De faula contemporània buidada de moralismes.
Cantidad
No hay suficientes productos en stock

 

Paga de forma segura en nuestra tienda con tarjeta, transferencia o contrareembolso

 

Realizamos envíos a todo el mundo. Selecciona tu forma de envío en el proceso de compra.

 

Dispones de 15 días para tramitar cualquier devolución. Consulta condiciones.

La trilogia GirafesLleons Búfals es vesteix de faula per repassar els canvis que ha sofert Barcelona des dels anys del franquisme fins a l’actualitat. Una mirada emotiva d’una realitat urbana propera, observada des d’un cert voyeurisme no mancat de fascinació i empatia. De faula contemporània buidada de moralismes.

Girafes evoca els barris populars de la Barcelona de postguerra i el submón de les putes del Paral·lel. Lleons salta als carrers del Raval actual, on joves de la zona alta assalten el que queda de l'autenticitat dels barris baixos. Búfals aprofundeix, per la seva banda, en el trauma familiar apuntat a Lleons: la resistència d'una família humil de búfals que es descompon mentre al seu voltant la metròpoli del disseny construeix un nou model de relacions.

 Edita Re&Ma.

Miró, Pau
bufals

Ficha técnica

Editorial
RE&MA

16 otros productos en la misma categoría: